fbpx

Programeaza 
30 de minute de coaching
gratuit

si afla mai multe despre programul Career Shift

Esti nemultumit de actualul job? Vrei sa faci o schimbare profesionala, insa nu stii cu ce ce sa incepi? Visezi de mult sa iti incepi propriul business, insa nu stii de unde sa pornesti?

Programul pe care il propune CareerShift este un proces complet de transformare a carierei.  Am creat un program unic in Romania, care imbina experienta de coaching si training a unei echipe pluridisciplinare, cu experienta unica a fiecarui participant si puterea comunitatii pe care o cream impreuna.

Vreau sa fiu sunat*

Completeaza formularul si te vom suna in cel mai scurt timp

  * Apasand butonul “TRIMITE” accept sa primesc informatii si sa fiu contactat prin Telefon, SMS sau Whatsapp in legatura cu programul Career Shift, conform politicii GDPR.

  Pentru cine este programul?

  Acest program de coaching, training si workshopuri ONLINE este ideal pentru orice persoana care doreste o schimbare profesionala, spre o cariera cu mai mult sens. 

  Programul Career Shift te ajuta sa obtii claritate asupra obiectivelor profesionale, sa iti structurezi gandurile, sa realizezi un plan de actiune pentru dezvoltarea ta profesionala, sa folosesti ultimele tool-uri din domeniu,  iar intreaga comunitate Career Shift te sustine sa iti implementezi visul.

  Career Shift te poate ajuta daca: 

  • Ai nevoie de o schimbare, dar nu stii in ce directie vrei sa mergi
   
  • Ai nevoie de o schimbare, dar nu stii ce job ti se potriveste cel mai bine
  • Daca vrei sa avansezi in aceeasi companie
   
  • Daca vrei sa avansezi intr-o alta companie
  • Daca vrei sa lucrezi independent / freelance
   
  • Daca vrei sa incepi un business / start-up

  Ce vei obtine la finalul programului?

  3 optiuni valabile de cariera

  Conturate de tine pe parcursul programului și susținute de un plan de implementare

  Plan de suport timp de 1 an

  Care include posibilitatea de a participa la întâlniri de grup si de a accesa diverse resurse.

  Comunitate pe viata

  Devii parte a unui grup de profesionisti cu care impartaesti experienta de transformare si o misiune asemanatoare.

  Lead Traineri & Coachi in program

  mihai-zant
  Mihai ZANT

  2020 – Board of Directors ICF (International Coaching Federation)
  2019 – PriceWaterhouseCoopers (ICF) – Coaching Certification
  2018 – Game Changer Index® Certified
  2016 – Emergenetics Profile ® Certified & Neuro Linguistic Programming (NLP) 2015 – Executive MBA – ESCP Europe
  2010 – Executive & Career Coach, Antreprenor, Startup Incubator Director, Trainer

  Cu o experiență de peste 10 ani în conducerea echipelor corporate și a comunităților, MIhai a activat în mai multe roluri precum vânzări, marketing și HR. A lucrat pentru HP, Veolia, Guvernul României și Educativă și ulterior a plecat că antreprenor în consultanță, training și coaching.

  Mihai a condus un Incubator finanțat cu fonduri UE (2.4 MEur) prin al cărui program de pregătire au trecut peste 600 de antreprenori și care a finanțat 36 de afaceri din Diaspora. El face acum coaching, mentoring și consultanță pentru mai multe antreprenori prin sesiunile sale “Impact Leverage Sessions”.

  Alături de comunitatea HUMANISTIC, el a livrat programe corporate de învățare pe subiecte precum leadership, comunicare și agilitate pentru clienți că NN Amsterdam, VidaXL, CCIFER, KPMG, Aceenture, Xerox, Pentalog, Bearing Point, Heineken, Carrefour, Saint Gobain, HTSS- ADPharma, etc

  Este de asemenea membru în boardul ICF Ro Chapter și al AVE Asociația pentru Valori în Educație).

  Misiunea lui de viață este EDUCAȚIA, susține învățarea continuă și că viitorul companiilor vine din crearea de valoare pentru toți stakehoderii. Scopul sau este să ajute companiile să creeze culturi unde oamenii sunt liberi, autentici, autonomi și la locul potrivit pentru a contribui și a avea impact. Ajută lideri și persoane private pentru a își atinge potențialul prin coaching.

  viorel-bucur
  Viorel BUCUR

  2020: SPC – Certified SAFe Program Consultant
  2017-2019: UCL Center of Behaviour Change – Behaviour Change for Health and Organizations
  2018: Membre EMCC (European Mentoring and Coaching Council)
  2015-2016: HEC Paris – Executive Program – Executive Coaching of Organizations

  Viorel este Senior Professional Coach și Consultant cu experiență de peste 10 ani în științe comportamentale, sociologia organizațiilor și antreprenoriat tehnologic.

  În prezent dezvoltă proiecte de transformare a comportamentelor organizaționale, pentru companii medii și mari, în vederea atingerii obiectivelor de sustenabilitate, eficientă, performanța și inovație.

  A implementat cu succes programe de transformare comportamentală pentru companii din domeniul asigurărilor, automotive, finanțe, tehnologie și media, dezvoltând modele de schimbare comportamentală care integrează cu succes medii culturale diferite din țări precum Franța, UK, România, Olanda, Belarus și Statele Unite.

  Are convingerea că nouă generație de lideri economici și politici trebuie să aibă capacitatea de a înțelege noul limbaj universal, transcultural al schimbării comportamentale, în eforturile lor de a transformă organizațiile din care fac parte.

  Din 2016, Viorel este co-fondator și vice-președinte al CECORP (Asociația Europeană de Coaching Profesional de Organizație), cu sediul la Paris și totodată este Membru EMCC Franța (European Coaching & Mentoring Council)

  cristina-chis
  Cristina CHIS

  2020: NLP Neuro-Linguistic Programming Institute Inc., DBA Erickson Coaching International – Certified Coaching Program
  2019: Very Up : Designing blended learning innovative programs
  2018 : Krauthammer : Solution selling, Advanced strategic Sales, Key Account Management, Negotiation – all accredited TTT courses
  2015-2018: Krauthammer – Leadership, High Performing Teams, Management, DISC (Success Insights), Non-violent communicatio, Appreciative Inquiry n – all accredited TTT courses
  2014 – 2017 : Toastmasters Paris – member and VP Communication

  Creativă, non conformistă cu un background puternic în transformarea digitală și științele comportamentale, Cristina și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în străînătate. Facilitează grupuri și ține traininguri de mai bine de 16 ani, motive pentru care se consideră o femeie norocoasă, deoarece face ceea ce îi place în fiecare zi, și anume, învață și îi învață pe alții.

  Cristina a lucrat în resurse umane, marketing și management de proiect în franceză, engleză și română, în multinaționale din Paris (Orange, Nokia / Alcatel Lucent) și România, și astfel are experiență în adaptarea programelor la o cultură, personalitatea și nevoile fiecăruia. Și-a lansat propria companie, acum 2 ani, Sparkler, prin care co-design-uiește programe inovatoare de training și coaching care să provoace scântei, bucurie, învățare și ieșire din zona de confort.

  Cu simțul critic extrem de dezvoltat, ea provoacă în permanentă statu quo-ul și ajută indivizii și grupurile să-și definească prioritățile, valorile și să le alinieze cu ceea ce fac în fiecare zi.

  Cristina crede într-o altă definiție a “succesului”, în care etichetele nu contează, ci doar ceea ce te face pe ține să te simți împlinit. Viziunea ei, așa cum a definit-o încă din 2007, o clarifica mai bine. Își imaginează o lume în care fiecare dintre noi să mergem la „muncă” cu un zâmbet autentic din interior, iar în viață de zi cu zi, fiecare individ este convins că „este suficient și complet exact așa cum este”, iar interacțiunea dintre noi se întâmplă la nivelul autenticității și vulnerabilității de a fi pur și simplu umani și imperfecți.

  Programeaza 30 min de coaching gratuit
  pentru orientare in cariera