fbpx

Inscrie-te mai jos si
vizualizeaza Career Workshopurile
in Replay

Career Workshop: Neurostiinta Succesului in Cariera (cu Paul Olteanu - MindaArchitect)

DESPRE EVENIMENT

• Ce ne face să ne dorim mai mult în carieră și de ce asta nu e un lucru rău?
• Cum rămânem ancorați în realitate urmându-ne visurile?
• Care sunt câțiva indicatori ce te vor duce spre succes, explicați prin neuroștiințe?
• Cum poți să iei deciziile potrivite cu ajutorul Neuroștiintelor?

Paul Olteanu activează ca Master Trainer și Executive Coach, specializat în comunicare, neuroștiință și procese de transformare.
În prezent dezvoltă și livrează programe de training și coaching bazate pe ultimele descoperiri din neuroștiință și psihologie, cu obiectivul de a genera transformări sustenabile la nivel individual sau organizațional.

DESPRE INVITAT
În 2019, Paul a fost desemnat cel mai bun trainer (Gold Award) și al doilea cel mai bun coach (Silver Award) din România, la gala “L&D Awards”. Topul a fost realizat în urma votului direct a 567 de directori și manageri de HR din toată țara.

Începând cu 2014, Paul este unul din primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-based Transformation Process – o metodologie sistematică ce se bazează pe neuroplasticitatea creierului și integrează schimbul zilnic de povești scurte cu scopul de a genera transformări personale și organizaționale rapide.

În timpul liber, Paul realizează Mindarchitect.ro ( https://mindarchitect.ro ) – un podcast despre neuroștiință și psihologie aplicate în viața de zi cu zi. În primul an de la lansare, MindArchitect este săptămânal în top 3 cele mai ascultate podcasturi din România.

Career Workshop: Interviu cu un Headhunter

DESPRE EVENIMENT
La un anumit nivel al carierei noastre vom ajunge să interacționăm cu Headhunteri. De altfel, o bună pregătire pentru dezvoltarea carierei este însăși extinderea rețelei personale cu headhunteri care să ne ajute.
În această sesiune organizată de Career Shift avem ca invitat un headhunter cu experiență internațională, care a lucrat pentru cele mai mari firme din domeniu și care ne va povesti ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Vom răspunde tuturor întrebărilor voastre și ne propunem să acoperim următoarele subiecte:
• Cine sunt HeadHunterii și ce fac ei,
• Ce își doresc companiile și de ce apelează le ei,
• Cum arată un proces de headhunting,
• Ce așteaptă de la candidați,
• Tips & Tricks.

DESPRE INVITAT
Din mai multe motive, invitatul este secret dar vă promitem o conversație revelatoare care este menită să vă răspundă întrebărilor și curiozităților indiferent de nivelul de experiență sau dacă ați fost deja în astfel de procese.

Career Workshop: Cum sa treci de interviu cu HR-ul

DESPRE EVENIMENT
Între tine și jobul pe care ți-l dorești stă un prim interviu cu HRul. Sau, mai bine zis, între tine și interviul cu cei cu care vei lucra și care iau, de fapt, decizia. Chimia se testează cu viitorul șef și nu cu recrutorul. Dar, recrutorul și reprezentanții HR pot fi indicatori ai culturii și a cum este atmosfera în compania pentru care ai vrea să lucrezi.
De aceea, în acest Webinar vom povesti despre:
• Rolul HRului și cum să întelegi mai bine nevoile și postura lor,
• Care sunt așteptările de la un interviu și ce ai tu de făcut,
• Care este procesul de recrutare și ce te ajută în fiecare etapă,
• Cum funcționează companiile și cum îți poți da seama de cultura organizațională.
 
DESPRE INVITAT
Pentru toate acestea, am invitat-o alături de noi pe Andra Pintican ( https://www.linkedin.com/in/andra-pintican/ ).
Andra este expert HR cu peste 12 ani de experiență. După ce a angajat peste 3000 de oameni și a condus echipe de peste 500 de persoane și afaceri de peste 1 mil euro, a înteles care este rolul HRului în dezvoltarea organizațiilor. Ea a fondat Școala de HR ( https://scoaladehr.ro/ ) care prezintă detaliat rolurile din HR și formează specialiști pentru acest domeniu. De asemenea Andra este Chief Marketing Officer pentru platforma www.undelucram.ro.

Career Workshop: Linkedin Mastery, Visibility and Personal Branding

Alexandra și-a construit o reputație de lider de afaceri în ecosistemul de start-up din Copenhaga.
 
Ea se concentrează pe product & growth la Novoresume, inclusiv evaluarea noilor idei de produse, elaborarea de strategii adecvate pentru planurile de piață și echilibrarea resurselor pentru a asigura succesul întregii organizații.
 
Este implicată activ în promovarea femeilor în STEM și a fost nominalizată la premiile Nordic Women in Tech Awards în 2018 și 2020.
Alexandra și-a lansat podcast-ul, Femme Lead, despre leadership feminin și modele de urmat la finele anului 2020. Cu aceasta inițiativă își propune să inspire tinerele să țintească spre cariere de succes.
În sesiunea noastră de Career Workshop, Alexandra discuta pe larg tema „Dezvoltarea unui brand personal cu ajutorul LinkedIn.”

Career Workshop: How to fix your resume

Andrei Kurtuy este CCO și unul dintre co-fondatorii Novoresume.

Specializarea lui este pe managementul de conținut și research în zona de trenduri și standarde HR, astfel că deține o mulțime de cunoștințe despre procesul de căutare a unui job. Punctul său forte este conceperea și scrierea de CV-uri, un subiect pe care-l va aprofunda în evenimentul din 16 februarie. Andrei Kurtuy, CCO și co-fondator Novoresume.

Pe parcursul workshopului, Andrei ne va trece printr-o serie de „tips and tricks” foarte valoroase pentru a înțelege mai bine rolul unui CV, pentru a ne ajuta să ne perfectăm CV-ul și a-l face mult mai competitiv atunci când aplicăm pentru un job.

Evenimentul va fi dedicat celor care își doresc să facă o schimbare în carieră Novoresume este una din cele mai intuitive platforme de creare a unui CV, având astăzi peste 3,5 milioane de useri din întreaga lume.

Din 2016 și până acum, specialiștii Novoresume au dobândit o foarte bună cunoaștere a pieței muncii, a procesului de construire a unui CV și de aplicare la un job, așa că fiți pregătiți pentru a primi o mulțime de informații importante despre cum să faci o tranziție de carieră reușită. Descarcă gratuit atelierul, utilizand formularul de mai jos și fă un pas înainte în cariera ta!

Vreau sa accesez Workshopurile Gratuit in Replay

    * Apasand butonul “ACCESEAZA WORKSHOPURILE” accept sa primesc informatii si sa fiu contactat in legatura cu programul Career Shift, conform politicii GDPR.