fbpx

Povestea Noastră

Cine suntem?

Group of people brainstorming meeting in the room

Suntem traineri și coachi ca vocație și profesie. De mulți ani, îi sustinem pe oameni să treacă prin schimbări de viață și de carieră. Am observat cum din ce în ce mai mulți ne spun că se simt pierduți la locul de muncă, confruntându-se frecvent cu schimbări rapide și neștiind încotro să se îndrepte sau cum să ajungă spre un nou sens. 

Am descoperit că pentru toți cei care trecem prin astfel de tranziții pline de provocări, e nevoie de un ecosistem de suport colectiv, care să ne ghideze în toate aceste perioade din viețile noastre profesionale în care ne căutăm misiunea autentică. 

Ne-am dorit să creăm un spațiu de siguranță în care schimbările se pot întâmpla. 

Astfel s-a născut comunitatea SHIFTers.

Viziunea noastră

Să contribuim la crearea viitorului muncii, sprijinind oamenii în a-și construi cariere de impact și a duce o viață plină de sens.

Manifestul nostru

  • Credem că munca poate să fie plină de sens și să aibă un impact vizibil
  • Credem în medii de lucru care promovează autonomia, flexibilitatea și evoluția
  • Credem în organizații care pot să ofere valoare tuturor celor implicați: clienți, angajați, acționari, stat, mediul înconjurător, ONG-uri și publicul larg

Munca așa cum o știam… nu mai există. Nu se mai reduce la fluturașul de salariu. Nu ne mai raportăm la muncă ca simple ore de lucru, ci unde se desfășoară VIAȚA însăși. Timpul petrecut la muncă ocupă ⅔ din perioada activă a unei zile și are un impact major asupra bunăstării noastre.

Schimbarea locului de muncă poate fi destul de ușoară în piața muncii de azi, când vine vorba de job-uri în domeniii foarte căutate. Însă după primele 3 luni de entuziasm, de noutate sau de un salariu mai bine plătit, revine normalitatea și s-ar putea să ne simțim din nou demotivați.

Avem tendința să credem că banii ne vor face fericiți, însă studiile arată că nu există o corelație atât de puternică între venituri și satisfacția față de viață. După un anumit prag în care banii acoperă nevoile de bază, avem nevoie ca munca să aibă un impact și să aducă o contribuție cu sens. 

În ziua de azi, avem ocazia să reinventăm felul în care privim munca, alegându-ne job-ul și creându-ne propriul mediu de lucru. Putem să fim mai fluizi în schimbările noastre (mișcându-se cu ușurință de la un proiect la altul, de la un set de responsabilități la altele), să ne folosim mai bine creativitatea, să facem ceea ce ne pricepem cel mai bine în fiecare zi, fructificându-ne astfel talentele.

Hai să ne cunoaștem

Dacă vrei sa afli mai multe detalii despre program, despre activitatea noastră, sau pur și simplu, ai chef să povestești cu noi despre schimbări prin care treci în viața profesională, ne-am bucura să ne dai un semn.

Înscrie-te in comunitatea Career Shift

mihai-zant

Mihai Zant

2020 – Board of Directors ICF (International Coaching Federation)
2019 – PriceWaterhouseCoopers (ICF) – Coaching Certification
2018   Game Changer Index® Certified
2016 – Emergenetics Profile ® Certified & Neuro Linguistic Programming (NLP)
2015 – Executive MBA – ESCP Europe
2010 –  Executive & Career Coach, Antreprenor, Startup Incubator Director, Trainer

Cu o experiență de peste 10 ani în conducerea echipelor corporate și a comunităților, MIhai a activat în mai multe roluri precum vânzări, marketing și HR. A lucrat pentru HP, Veolia, Guvernul României și Educativă și ulterior a plecat antreprenor în consultanță, training și coaching.

Mihai a condus un Incubator finanțat cu fonduri UE (2.4 MEur) prin al cărui program de pregătire au trecut peste 600 de antreprenori și care a finanțat 36 de afaceri din Diaspora. El face acum coaching, mentoring și consultanță pentru mai multe antreprenori prin sesiunile sale “Impact Leverage Sessions”.

Alături de comunitatea HUMANISTIC, el a livrat programe corporate de învățare pe subiecte precum leadership, comunicare și agilitate pentru clienți NN Amsterdam, VidaXL, CCIFER, KPMG, Aceenture, Xerox, Pentalog, Bearing Point, Heineken, Carrefour, Saint Gobain, HTSS- ADPharma, etc

Este de asemenea membru în boardul ICF Ro Chapter și al AVE Asociația pentru Valori în Educație).

Misiunea lui de viață este EDUCAȚIA, susține învățarea continuă și viitorul companiilor vine din crearea de valoare pentru toți stakehoderii. Scopul sau este ajute companiile creeze culturi unde oamenii sunt liberi, autentici, autonomi și la locul potrivit pentru a contribui și a avea impact. Ajută lideri și persoane private pentru a își atinge potențialul prin coaching.

Viorel Bucur

2020: SPC – Certified SAFe Program Consultant
2017-2019: UCL Center of Behaviour Change – Behaviour Change for Health and Organizations
2018: Membre EMCC (European Mentoring and Coaching Council) 
2015-2016: HEC Paris – Executive Program – Executive Coaching of Organizations

Viorel este Senior Professional Coach și Consultant cu experiență de peste 10 ani în științe comportamentale, sociologia organizațiilor și antreprenoriat tehnologic.

În prezent dezvoltă proiecte de transformare a comportamentelor organizaționale, pentru companii medii și mari, în vederea atingerii obiectivelor de sustenabilitate, eficientă, performanța și inovație. 

A implementat cu succes programe de transformare comportamentală pentru companii din domeniul asigurărilor, automotive, finanțe, tehnologie și media, dezvoltând modele de schimbare comportamentală care integrează cu succes medii culturale diferite din țări precum Franța, UK, România, Olanda, Belarus și Statele Unite.

Are convingerea nouă generație de lideri economici și politici trebuie să aibă capacitatea de a înțelege noul limbaj universal, transcultural al schimbării comportamentale, în eforturile lor de a transformă organizațiile din care fac parte.

Din 2016, Viorel este co-fondator și vice-președinte al CECORP (Asociația Europeană de Coaching Profesional de Organizație), cu sediul la Paris și totodată este Membru EMCC Franța (European Coaching & Mentoring Council)

Cristina Ana Chis

2020: NLP Neuro-Linguistic Programming Institute Inc., DBA Erickson Coaching International – Certified Coaching Program
2019: Very Up : Designing blended learning innovative programs
2018 : Krauthammer : Solution selling, Advanced strategic Sales, Key Account Management, Negotiation – all accredited TTT courses
2015-2018: Krauthammer – Leadership, High Performing Teams, Management, DISC (Success Insights), Non-violent communicatio, Appreciative Inquiry n – all accredited TTT courses
2014 – 2017 : Toastmasters Paris – member and VP Communication

Creativă, non conformistă cu un background puternic în transformarea digitală și științele comportamentale, Cristina și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în străînătate. Facilitează grupuri și ține traininguri de mai bine de 16 ani, motive pentru care se consideră o femeie norocoasă, deoarece face ceea ce îi place în fiecare zi, și anume, învață și îi învață pe alții.

Cristina a lucrat în resurse umane, marketing și management de proiect în franceză, engleză și română, în multinaționale din Paris (Orange, Nokia / Alcatel Lucent) și România, și astfel are experiență în adaptarea programelor la o cultură, personalitatea și nevoile fiecăruia. Și-a lansat propria companie, acum 2 ani, Sparkler, prin care co-design-uiește programe inovatoare de training și coaching care să provoace scântei, bucurie, învățare și ieșire din zona de confort.

Cu simțul critic extrem de dezvoltat, ea provoacă în permanentă statu quo-ul și ajută indivizii și grupurile să-și definească prioritățile, valorile și să le alinieze cu ceea ce fac în fiecare zi.

Cristina crede într-o altă definiție a “succesului”, în care etichetele nu contează, ci doar ceea ce te face pe ține te simți împlinit. Viziunea ei, așa cum a definit-o încă din 2007, o clarifica mai bine. Își imaginează o lume în care fiecare dintre noi mergem lamuncă” cu un zâmbet autentic din interior, iar în viață de zi cu zi, fiecare individ este convins „este suficient și complet exact așa cum este”, iar interacțiunea dintre noi se întâmplă la nivelul autenticității și vulnerabilității de a fi pur și simplu umani și imperfecți.

Hai sa ne cunoastem

Dacă vrei sa afli mai multe detalii despre program, despre activitatea noastră, sau pur și simplu, ai chef să povestești cu noi despre schimbări prin care treci în viața profesională, ne-am bucura să ne dai un semn.