fbpx
Posted

Experiente memorabile din programul Career Shift

Cand am intrebat “Ce experienta din programul Career Shift ti-a placut cel mai mult?”, am primit o avalansa de raspunsuri despre experientele memorabile din program. 

Cum a fost perceput, punctual, programul Career Shift de catre primii participanti si ce le-a placut cel mai mult?

Ce le-a placut cel mai mult participantilor?

“Comunitatea care s-a creat de-a lungul programului. Si exercitiile de grup care au fost extrem de empowering.”


“Impactul cel mai mare pentru mine l-au avut sesiunile de la inceput de autodescoperire. Ele reprezinta baza acestui program, dar si o experienta revelatoare care ma ajuta de acum incolo orice as face.”


“Toate conceptele si exercitiile pe care le-am invatat si le-am facut impreuna si individual.”


“Dinamica frumoasa dintre voi 3 coachi (subscriu la ce au zis si ceilalti – ca va completati misto). Apoi structura, oamenii, atmosfera relaxanta si bazata pe incredere, Veronica Brejan :).”


“Mi-au placut exercitiile practice, in mod special cele care presupuneau interactiune cu membrii grupului si impartasirea gandurilor si a emotiilor cu ei. 

S-a creat, in acest fel, o conexiune intensa si durabila cu ceilalti participanti. As indrazni sa spun ca sunt beneficii similare cu ale terapiei de grup – se creeaza suport de grup, ceilalti membri te ajuta sa-ti fie oglinda, nu te simti singur cu dilemele tale pentru ca si ceilalti traiesc lucruri similare, iar suportul cohortei se mentine si dupa finalizarea formala a programului.”


“M-am asteptat sa atinga doar work me, dar atins life me. A fost foarte revealing experienta. Mi-au placut exercitiile pe care le faceam la intalniri si in special discutiile cu colegii de cohorta.”


“Mi-ati fost alaturi in astea 2 luni, din care mi-am luat destule lucruri asupra carora sa reflectez in continuare. E foarte fain ce faceti!”


“E o chestie super interesanta cand ne-ati trimis sa facem slide-urile cu noi, la inceput. 

Si aveati intrebarea de ce ati ales Career Shift? Eu am ales sa trec acolo “Voi faceti diferenta si am vrea si noi, cand terminam programul, sa putem sa facem diferenta.” 

Acum ascultandu-i pe toti participantii, vad ca toti ne-am luat cate ceva din program. E fun sa vezi cu ce idee ai plecat si unde am ajuns. 

Toate resursele impartasite au venit cu o incarcatura. Spre exemplu, pe mine Vero m-a facut in seara aia sa ma intorc la meditatie. Nu mai meditasem de 10 ani din cauza unui lucru pe care il aveam in interior. A fost senzational. 

Si cred ca fiecare dintre noi avem cate ceva de luat din fiecare ora impartita cu voi si fiecare lucru pe care l-ati share-uit voi cu noi. Ca de fapt voi ati share-uit foarte mult din tot ce ati avut voi si aveti mai de pret.”


“Zilele trecute cand am pus postarea pe grup ca imi caut financial advisor, pentru mine personal si acela a fost momentul in care mi-am dat seama Stai un pic ca inteleg acum ce zic Mihai, Vio si Cristina despre puterea comunitatii

Am decis sa colaboram barter. Si am zis ca o sa povestim si o sa share-uim knowledge-ul, fiecare pe zona ei. 

La inceput nu intelegeam asta. Fiecare sunteti in alta zona si in IT nu prea vedeam oameni si nu intelegeam cum as putea eu sa contribui sau sa ajut pe cineva. 

Dar pot sa gasesc, pentru ca sunt skill-uri pe care le avem fiecare sunt transferabile. Plus domeniile in care lucram, pe care eventual putem sa le schimbam, dar tot putem sa ajutam pe cineva, intr-un fel sau altul. Asta e foarte tare.”


Fiecare dintre noi poate percepe o situatie sau un moment complet diferit. Afla mai multe despre impactul programului Career Shift pentru cei care fac deja parte din comunitatea noastra.

Gasesti pe blogul nostru si celelate momente din programul Career Shift, descrise chiar de participanti.