fbpx
Posted

Inainte de programul Career Shift: Ce gandeau si la ce se asteptau participantii programului

Ce gandeau si la ce se asteptau participantii programului Career Shift inainte de a incepe?

Am observat ca fiecare avea o perceptie diferita si se afla intr-o situatie diferita. 

Cum s-au simtit la inceput? Cum a fost inceputul?

Inceputul este cel mai greu si, de obicei, majoritatea oamenilor se tem de schimbare. Insa ne bucuram ca am reusit sa ajungem la cei mai curajosi dintre cei care cautau o schimbare.

Un program de group coaching este si mai valoros cand iti cauti sensul si ai nevoie de feedback si de o schimbare a perspectivei. Iar asta se intampla doar daca reusesti sa iesi din zona ta de confort. 

Pentru o parte dintre participanti a fost un inceput plin de sentimente de indecizie, acompaniat de teama de necunoscut. 

Dar programul Career Shift s-a dovedit a fi un pas inainte, controlat.

Iata parerile lor de la inceput de program. 

Parerile participantilor inainte de Career Shift

“La inceputul anului eram atat de confuza. Nu stiam ce sa fac, incotro s-o apuc. Ma gandeam Sa ma duc la Microsoft sau sa fac un MBA?. Parca l-am pus pe Mihai sa ia decizia pentru mine doar ca sa scap. 

Voiam cea mai usoara decizie posibila. Voiam sa ma duc undeva unde sa nu trebuiasca sa iau decizii si sa nu ma mai gandesc in profunzime la subiect. Mihai mi-a povestit despre Career Shift si am spus Bine, let’s give it a try!.”


“Pentru mine a fost intrebarea vietii mele: Sunt suficient de buna sa fac schimbarea asta? Sunt suficient de capabila? Am curajul sa fac asta?


 “Eu ma pregateam sa sar în gol si m-am inscris la Career Shift ca sa sar cu parasuta, controlat.  🙂 Mi-a fost clar de la inceput ca metaprogramul meu este unul Away from (o sa aflati despre ce este vorba in program). Voiam sa fug ca mai repede, cat mai departe.”


“Eu am fost curioasa. Am vrut sa vad ce face ‘jucaria asta’. Vorbisem cu Mihai la telefon, insa eram intr-un moment de agitatie si nerabdarea de a face o schimbare acum. 

Si cred ca asteptam oricare schimbare, chiar daca nu intervenea programul Career Shift. Si asta m-a ajut pe mine in fata oportunitatii in sine. 

Dupa care, in general sunt foarte pasionata de partea de personal development si mai ales din prisma asta de leader in care ma aflu in acest moment, pentru ca suntem datori sa ne cunoaste bine intai pe noi insine pentru ca sa ii putem ajuta pe altii. Decizia de a participa a fost alimentata de curiozitate si de puterea nerworking-ului.”


“Dubiul pe care l-am avut la inceput a fost daca o sa fie practica sau multa teorie. A fost in masura egala, exact cat trebuia sa fie, si practica si teorie.”

Daca te regasesti in aceste ganduri, trimite-ne un mesaj, ca sa aflam daca programul Career Shift este compatibil si pentru tine. 

Gasesti pe blogul nostru si celelate momente din programul Career Shift, descrise chiar de participanti.