fbpx
Posted

Este Career Shift un program potrivit pentru mine? [Sfaturi si mesaje de la participanti]

Care sunt sfaturile participantilor Career Shift? Ce spun cei care au parcurs deja programul? Citeste mai jos mesajele lor si asta te poate ajuta sa iti raspunzi la intrebarea “Este Career Shift un program potrivit pentru mine?”.

Ce mesaj au participantii pentru cei care vor sa se inscrie in viitor in programul Career Shift?

Cele mai multe temeri ale viitorilor participanti sunt legate de ceea ce o sa se intample in timpul si dupa program. Unii nu stiu la ce sa sa se astepte, iar altii se asteapta sa primeasca totul. 

Nici una dintre aceste variante nu se aplica aici, iar mai jos avem marturisirile celor care au trecut deja prin programul Career Shift, nealterate, in forma lor autentica. 

Iata ce mesaje ne-au lasat pentru tine. 

“Din punctul meu de vedere, Career Shift este un program pe care toata lumea ar trebui sa il faca. 

Si asta pentru ca, indiferent ca vrei sa faci o schimbarea in cariera (schimbare de companie, domeniu, antreprenoriat etc.), ca vrei sa te cunosti mai bine, ca simti nevoia de a apela la un mentor sau pur si simplu vrei sa cunosti niste oameni smart si misto, programul iti aduce garantat cel putin unul dintre aceste lucruri. 

Eu mi-am facut acest cadou de Craciun, ca o investitie in viitorul meu si a meritat fiecare leu, fiecare minut si fiecare emotie. Pentru mine, Career Shift a fost o experienta completa de autocunoastere, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, cu actiuni clare si rezultate masurabile.”


“Am ales acest program pentru ca mi s-a parut un concept bine inchegat si complet. Pentru ca cei 3 coachi au profile foarte faine si, fiind diferiti, pareau sa aduca contributii foarte diferite care sa se completeze, lucru confirmat in timpul programului. 

Discutand cu ei inainte de a incepe, am gasit niste oameni foarte motivati, deschisi si entuziasmati, iar suportul lor din timpul programului a fost oferit cu acelasi entuziasm. Adica ti-e mai mare dragul sa lucrezi cu ei.

M-am inscris pentru ca imi doream sfaturi de la experti in ceea ce priveste interviul pentru job – cum ma prezint, cum scot in evidenta skill-urile care sa ma ajute si in ariile in care nu am suficienfa experienta, cum sa ma “vand” in interviu ca sa conving, etc. 

Am ales CareerShift pentru ca eram intr-o perioada in care nu stiam ce vreau si care ar fi cea mai buna cale pentru mine, iar parcursul asta m-a facut sa stau cu mine, sa-mi analizez credintele limitative, sa realizez cat de mult sta de fapt in puterea mea sa stabilesc directia si sa o iau intr-acolo.”


“Se vede ca programul Career Shift este foarte bine gandit si structurat. 

Am simtit din primul workshop la care am participat ca nu o vindeti castraveti asa cum se intampla in multe programe promovate in Romania. 

M-am inscris in acest program pentru claritate, eu in general sunt omul potrivit la locul potrivit, si cred ca despre programul vostru as putea spune in felul urmator: Se potriveste celor care cred ca si-au pierdut busola in cariera, dar de fapt nu se uita la ea din unghiul corect.”


“Cred ca intotdeauna va fi mai confortabil sa te uiti de pe fotoliu si sa te astepti sa ti se intample niste lucruri. 

Si daca nu astepti, atunci te asezi in spatele ‘Nu am avut noroc, nu am avut bafta’. 

Nu o sa mint, calatoria asta este una care te scoate din zona de confort si te impinge de la spate foarte tare, fara sa te impinga nimeni fizic, pentru ca eu nu m-am intalnit cu nici unul dintre cei 3 coach ca sa imi dea un branci, dar te responsabilizeaza foarte tare. 

Si daca esti pregatit sa iti iei tot cursul asta al carierei in mana ta si sa nu mai fii la mana altora, din toate punctele de vedere, cu alegerile tale si cu obiectivele tale, atunci eu nu inteleg de ce ai sta pe margine sa te uiti la jocul tau de fotbal si sa nu intri in teren.”

Ce sfaturi au participantii Career Shift pentru cei care incep in curand programul?

Fiecare dintre noi are un alt ritm, si alte nevoi. 

Insa am identificat o serie de sfaturi care se aplica tuturor celor care vor sa beneficieze de toate resursele programului si sa aiba parte de o transformare de cariera remarcabile in urma acestui program de group coaching. 

Care sunt sfaturile? Ne spun chiar participantii.

“Cred sincer ca e foarte important sa tragi de tine si sa iti faci exercitiile din primele doua sesiuni. Este o oglinda in care este obligatoriu sa te uiti si pe care altfel nu iti vei lua niciodata timpul sa te uiti singur in aceasta oglinda. Este primul pas de autocunoastere. 

Acolo vezi cine esti si ce vrei.”


“Daca esti all in in timpul sesiunilor si o iti iei cat mai multe informatii in momentul ala sau cand lucrezi la exercitii. Si sa iti faci temele.”


“Prima tema, cea care este intre prima si cea de-a doua sesiune am estimat ca dureaza undeva intre 2 si 3 ore de lucru individual, iar in rest, celelate teme necesita doar 1 ora de lucru individual. Insa in acest timp trebuie sa fii concentrat. Dar nu este o tema obligatorie, este o parte din transformare pe care o aduce programul. Pana la urma, fiecare participant decide cat de mult timp sa dedice programului. Cat timp pui in program atat si scoti.”


“Timpul alocat programului (lucru individual) poate sa varieze de la persoana la persoana. 

Dar nu este doar despre a primi informatii. Programul este facut ca fiecare participant sa lucreze la transformarea acelei informatii in experienta proprie, in schimbare de perspectiva in schimbare de postura si in luare de actiune. Asta ia cel mai mult timp si este cheia evolutiei in cadrul programului Career Shift.”


Intelegem ca te poti simti complesit de complexitatea unui moment la job si de pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a merge mai departe. Dar hai sa luam lucrurile pe rand, impreuna.

Gasesti pe blogul nostru si celelate momente din programul Career Shift, descrise chiar de participanti.