Cum și-a transformat Adrian pasiunea în business în urma Career Booster

Career Booster este primul program de coaching de grup din Romania dedicat evoluției în carieră. Dincolo de un program, e o experiență transformatoare pentru și despre oameni. 

E despre profesioniști care au avut curaj să facă schimbări în viața lor și să lucreze cu ei pentru o carieră de succes. Iar poveștile lor, deși diferite, toate conțin asumare, temeri, vulnerabilitate și putere, curaj și explorări, provocări și angajament.  

Acești profesioniști ne-au acordat încredere, ne-au dat voie să-i însoțim pe o bucată din drum și să le fim parteneri de creștere și transformare profesională. Adrian Teodorescu este unul dintre ei ((https://adrianteodorescu.ro/).

Adrian este fost participant în Career Booster, iar în prezent este antrenor de tenis de câmp în București, lucrând cu adulți și liceeni în sesiuni individuale, dar și de grup. 

Povestea lui Adrian e specială pentru noi. Nu doar că vorbește despre cum poți monetiza din pasiunea ta, dar vorbește și despre puterea comunității și a grupului. Căci Adrian și-a găsit un partener de business chiar în cadrul programului, dezvoltând un proiect cu colega sa de grupă, Claudia Bânță.

Adrian s-a alăturat programului într-o perioadă în care tocmai își schimbase jobul, după ce acumulase mai mulți ani de experiență în Sales, inclusiv ca Team Lead. Însă, ceva lipsea și știa că nu-și găsise încă locul potrivit. 

După ce a înțeles mai bine cine e și la ce e cu adevărat bun, a avut loc un declic. Lucrând la strategia sa de carieră prin instrumentele din cadrul programului, Adrian și-a dat voie să pună pe foaie și pasiunea pe care o dezvoltase încă de mic: tenisul.

Printr-o expresie aparent banala, “Hai sa vedem ce iese”, Adrian a avut curajul să îmbine curiozitatea, creativitatea și pragmatismul, ajungând astăzi să se întrețină și să lucreze full time făcând ceea ce îi place.

Vizionează interviul oferit de Adrian și descoperă:

  • Cu ce obiectiv a intrat în program și de ce s-a schimbat pe parcurs

  • Cum s-a întâmplat trecerea de la Sales la tenis

  • Cum l-a ajutat grupul să facă networking și să-și găsească partener de business

  • Ce l-a impactat cel mai mult în timpul programului

Rezonezi cu povestea lui Adrian? Vrei și tu propria transformare de carieră?

Te așteptăm în programul Career Booster!

Next
Next

Rezultatele Dianei Popescu dupa Career Booster