Luiza Pascu, Career Shift STORIES

Career Shift STORIES

Career Shift e despre oameni. Despre visuri și temeri, povești autentice, echipă, vulnerabilitate și putere, curaj și explorări,  provocări și asumare. Comunitatea noastră e formată din zeci de profesioniști care ne-au acordat încredere, ne-au dat voie să-i însoțim pe o bucată din drum și să le fim parteneri de creștere și transformare. 

Aceste interviuri, pline de inspirație, ne deschid o ușă către o mică parte din călătoria lor și din cine sunt ei acum.


Despre Luiza Pascu

Nu există nu se poate. Orice este posibil, atunci când te echipezi cu deschidere la nivel mental, cu convingerea că soluția este mereu în mâinile tale sau la un telefon distanță și cu o rețea de oameni care să te motiveze să fii o versiune a ta mai bună.
— Luiza Pascu

Luiza, participantă în Career Booster, este un profesionist cu peste 10 ani de experiență în Operations, în prezent fiind Head of Customers and Patiens Solutions for Central Eastern Europe, Danone. Este o persoană energică, optimistă și, mai presus de orice, curioasă. Îi place la nebunie să călătorească și să descopere locuri noi.

Cu Luiza vă puteți conecta pe LinkedIn.


Cu ce obiectiv ai intrat in program?

Am intrat in program la începutul anului 2021, inițial cu intenția de a-mi schimba locul de munca și de a-mi căuta un potențial pas următor.

Care era cea mai mare teamă?

Cea mai mare teama a mea a fost și este să nu ajung într-o zonă de confort, din care următorul pas este direct plafonarea. Mă tem foarte mult de punctul în care îmi spun mie sau altora, “așa am făcut mereu, de ce să schimb acum?”. De aceea, fac tot posibilul să mă țin permanent în priză, cu entuziasmul și curiozitatea la cote maxime.

Ce simți că te-a ajutat cel mai mult odată cu participarea în program? 

Cel mai mult am simțit beneficiul acestei imagini globale pe care am conturat-o despre carieră, care este mult mai mult decât un job, decât un loc din care primești salariul. Am realizat că mă aflam într-un context în care puteam să aduc valoare unui business și oamenilor din jurul meu, dar mai ales un context în care să simt  împlinirea că îmi pun punctele forte în slujba celorlalți, învățând de la ceilalți și progresând sustenabil.

Cum s-a transformat obiectivul tău? 

Am trecut de la un obiectiv de tipul “unde aș putea să plec?” la a înțelege că mă aflu în locul potrivit, încă, și că este exact mediul în care pot fi eu, autentică, în care pot sa mai cresc și să contribui mai departe la creșterea altor oameni.

Ce rezultate concrete ai avut după program? 

Imediat după finalizarea programului, am avut parte de 2 promovări succesive, la 6 luni distanță una de cealaltă. În luna octombrie 2021,  am preluat responsabilitatea integrării diviziei de nutriție specializată din cadrul companiei la care lucram pentru România, iar începând cu luna mai 2022, mi-am extins scopul pentru Europa Centrală și de Est.

Fotografie din arhiva personală

Ce știi acum, mai mult ca înainte? 

Știu cu siguranță care este valoarea pe care o adaug celor din jurul meu. Îmi cunosc foarte bine și sunt conștientă de punctele mele forte, datorită cărora reușesc să inspir oamenii din jur să-și dorească mai mult de la ei înșiși și să nu accepte contexte în care nu sunt sunt valorizați.

Cum s-a schimbat în ultima vreme definiția ta despre carieră și împlinire profesională?

Am trecut de la o viziune asupra carierei care era definită mult de nivel organizațional, salariu și cam atat … la o imagine în care, pentru împlinirea profesională, am nevoie să simt că influențez, educ, aduc valoare oamenilor din jur și reușesc, din poziția mea, să schimb perspective, dar mai ales paradigme “înțepenite”.

Ce i-ai sfătui pe alți potențiali participanți care sunt într-o etapă de explorare și decizii în carieră?  

În primul rând, nu există nu se poate. Orice este posibil, atunci când te echipezi cu deschidere la nivel mental, cu convingerea că soluția este mereu în mâinile tale sau la un telefon distanță și cu o rețea de oameni care să te motiveze să fii o versiune a ta mai bună. Îi sfătuiesc să fie deschiși, curioși, dornici să dărâme bariere și să-și asume călătoria de a se descoperi pe sine în fiecare zi. 

Previous
Previous

“Valorifica puterea conexiunilor slabe: A Job Seeker's Guide“

Next
Next

Adrian Teodorescu, Career Shift STORIES