Merita investitia in Career Shift? [Costuri]

Merita investitia in Career Shift? Care sunt costurile Career Shift? 

Inceperea unui noi proiect are doua aspecte foarte importante: pasiunea pentru acel proiect si costul, fie el de timp sau financiar. 

Motivatia si ceea ce te porneste vine din pasiunea pe care o ai pentru domeniul respectiv. Apoi, realitatea in care traim ajunge sa ne incadreze acest nou proiect dintr-o perspectiva financiara. 

Intrebarile pe care ni le punem cu totii cand schimbam un job sau cand investim in educatia personala si profesionala sunt:

  • “Oare cum pot continua sa fac bani ca pana acum?”

  • “Imi permit sa investesc in mine?”

  • “Cum ma va ajuta pe viitor aceasta investitie?”

Programul Career Shift este un reprezinta o investitie de timp si bani. Insa aceasta investitie este in tine si va ramane cu tine pentru viitor.

Costurile sunt cele pe care le vedem, insa cum putem sa analizam daca un cost merita sau nu, cand nu exista termen de comparatie si cand nu am trecut printr-o experienta similara?

Cat costa programul Career Shift?

Cei trei coachi din echipa Career Shift au adresat toate aceste intrebari privind investitia in programul Career Shift. 

Mihai ZANT, coach Career Shift

“O ora de coaching in general in Romania este intre 50 Eur si 500 Euro, depinde de nivel. 

Noi suntem intr-o zona de 150-250 Euro si pe shop-ul de pe site aveti coaching individual la 150 Euro. Asta e piata. 

Dar in programul acesta sunt peste 30 de ore, care sunt fata in fata. Aceasta este o investitie optimizata. De aceea l-am facut cu o cohorta. 

Este tot timpul nostru curatorial de dinainte, din tool-uri, din propriile tranzitii, in care ne-am julit. Am zis sa facem un program de schimbare asistat. 

Preturile sunt o perceptie. Am avut directori financiari care castiga peste 3000 euro care au o perceptie ca e scump si am avut conversatii cu someri care au ales sa se inscrie. 

Rezultatele sunt pe masura motivatiei.”

Cristina CHIS, coach Career Shift

Avem undeva la 30 de ore live de coaching colectiv, training si de workshop-uri. Daca e sa pui in perspectiva 30 de ore live legate de investitia financiara si aici ma refer la pretul pe care il afisam, revine o ora la 17 Euro.” 

Viorel BUCUR, coach Career Shift

Nu toate programele sunt pentru toata lumea. 

Inseamna ca motivatia de a face parte dintr-un program trebuie sa vina inainte de a te inscrie in programul respectiv. 

Unele dintre cele mai bune MBA-uri din lume costa 150 000 Euro. Nu toata lumea are 150k. Dar motivatia de a evolua si de a face programul respectiv ii ajuta pe participanti sa gaseasca solutiile de a ajunge acolo. 

La fel si in cadrul programelor de dezvoltare personala, de dezvoltare in cariera, Career Shift fiind unul dintre ele, deocamdata unic in Romania, trebuie ca motivatia sa exista un pic inainte, astfel incat sa putem sa gasim solutiile necesare sa ne inscriem in program si dupa aceea o data ce ne-am inscris, sa actionam pe baza informatiilor primite si sa realizam acea dezvoltarea personala de care avem nevoie.” 

Merita investitia in programul Career Shift? Ce au spus participantii

“Merita. Asta am intrebat de la inceput: Cat costa? si Ce o sa primesc?. Si merita, pentru ca este o investitie in mine. Nu imi cumpar adidasi noi, ci fac o investitie pe termen lung in care pot sa imi cumpar magazinul.”

“Asta nu este un curs. Daca va asteptati sa fie un curs, nu este un curs. Este un program cu foarte multe resurse, foarte bine structurat, la care voi trebuie sa contribuiti. Faptul ca aveti ocazia sa platiti pentru el este un lucru foarte bun. Eu nu am mai auzit de astfel de programe, si cred ca este o investitie in tine care merita fara nici o indoiala.”

“Eu zic ca eu merit investitia asta in mine. Tu meriti?” 

Tu ce zici? mMerita investitia in Career Shift? Daca inca mai ai intrebari legate de programul Career Shift, trimite-ne un mesaj. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Gasesti pe blogul nostru si celelate momente din programul Career Shift, descrise chiar de participanti.

Previous
Previous

Rolul carierei în viață

Next
Next

Experiente memorabile din programul Career Shift